Miért és kinek jó az Instagram? 🤔
Teljesen őszinte leszek, mint ahogy mindig. Személy szerint nem szeretem az Instagramot és egy szükséges rossznak érzem. Egy viszonylag régi platformról beszélünk, ami felett eljárt az idő. Organikus elérés már jó ideje nincsen, így azt érzem itt valóban azok az emberek követnek, akik szeretnek és hű követőim, ami persze nem  rossz. Régi motorosnak számítok, ugyanis az első között regisztráltam, pontosan 2012-ben, amikor még minden más volt. 
Egy ilyen alkalmazáson felnőni nem éppen a legszerencsésebb, mivel rengeteg hamis dolog van, filterek, effektek na és a híres kit mennyien követnek. Az Instagramnak köszönhetően alakult ki ez a fajta gondolkodás. Na de, hogy ne csak rosszat mondjak azért vannak jó dolgok is. Szerencsére egyre több olyan ember van, aki itt is önmagát adja és nem érdekli ki mit gondol róla. A story funkció kimondottan az egyik kedvencem, hiszen itt nem érzem a nyomást, úgy mint a posztoknál. Minden alkalmazás tulajdonképpen a Tiktokra akar hasonlítani, így itt is egyre több lehetőség van a videós tartalmak közzétételére.
Ha szeretnél egy szuper Instagram oldalt, akkor keress bizalommal és támogatlak a tartalomgyártástól a posztolásig vezető úton.
Back to Top